27/6/11

Pulp

Foto via aqui


Foto via aqui


Foto via aqui


 Foto via aqui


                                     Foto via aqui



Avui fa un mes exacte que vaig ser feliç. Concretament, molt feliç. Qui m'anava a dir que tornaria a veure el meu grup preferit de tots els grups, després que van decidir separar-se fa uns quants anys... doncs si, aquella fantasia impossible es va fer realitat.
Els meus nervis augmentaven cada minut que passava, era un fet proporcional: menys minuts per l'inici del concert, més nervis a l'estómac (i a tot el cos). L'espera se'm feia llarga i vaig entretenir-me mirant unes projeccions que brillaven a l'escenari. Frases com "Good Evening Barcelona", "Ho Fem?" "Vinga va, fem-ho!" ens feien embogir a tots els presents (i a mi personalment, veient que alguna d'aquestes frases estaven escrites en català). Les llums van apagar-se i va ser quan es va projectar una "P"... després una "U"... després una "L"... i després l'última "P" per formar la paraula màgica de grans dimensions: PULP. I de cop, va sonar la primera nota de la primera melodia de la primera cançó de l'espectacle que ens van regalar. Èxtasi. Eufòria màxima. Excitació. Estupefacció. No m'ho podia creure... començaven el recital amb "Do you remember the first time?"?? Increïble però cert. Vaig perdre els papers. Hauria pogut imaginar molts començaments feliços, però em penso que cap com aquest. En aquell moment vaig entendre que el què viuríem seria inoblidable de per vida. No recordo l'ordre de les cançons però van tocar quasi tot el Different Class (Pencil Skirt, Common People (on el gran Jarvis Cocker va fer un petit discrus posicionant-se a favor dels indignats) I Spy, Disco 2000 (on va fer la intro en català, preguntant-nos "Vols ballar amb mi?" i se'm va tornar a caure la baba),  Something Changed, Sorted for E's & Wizz, F.E.E.L.I.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E., Underwear, Bar Italia... També van formar part del set list cançons com Babies, Pink Glove, Sunrise, This is Hardcore... Em vaig quedar pràcticament sense veu. Paraula. I el colofón final va ser quan, al bis, van despedir-se amb el gran himne Razzmatazz. No existeix millor manera per despedir-se. No existeix.

No podia esperar res més ni millor.

GRÀCIES PULP!
GRÀCIES JARVIS!

(Tot això va passar el 27/05/11 al Primavera Sound. Aqui hi ha un petit vídeo-resum)


I l'endemà, el Barça es va proclamar Campió de la Champions davant del Manchester United, oferint el millor partit jugat mai a la història del futbol. Per mi, un dels millors caps de setmana viscuts fins ara.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Hoy hace un mes exacto que fui feliz. Concretamente muy feliz. Quién me tenía que decir que volvería a ver a mi grupo preferido de todos los grupos, después de que decidieron separarse hace unos cuantos años... pues sí, aquella fantasía imposible se hizo realidad.
Mis nervios aumentaban a cada minuto que pasaba, era un hecho proporcional: menos minutos para el inicio del concierto, más nervios en mi estómago (y en todo el cuerpo). La espera se me hacía larga y me entretuve mirando unas proyecciones que brillaban en el escenario. Frases como “Good Evening Barcelona”, “Ho Fem?” “Vinga va, fem-ho!” nos hacían enloquecer a todos los presentes (y a mi personalmente, viendo que alguna de estas frases estaban escritas en catalán). Las luces se apagaron y fue cuando se proyectó una “P”... luego una “U”... luego una “L”... y luego la última “P” para formar la palabra mágica en grandes dimenciones: PULP. Y de golpe, sonó la primera nota de la primera melodía de la primera canción del espectáculo que nos regalaron. Éxtasi. Euforia. Excitación. Estupefacción. No me lo podía creer... empezaban el recital con “Do you remember the first time?”?? Increíble pero cierto. Perdí los papeles. Podría haber imaginado muchos inicios felices, pero creo que ninguno como ése. En aquel momento entendí que lo que viviríamos sería inolvidable de por vida. No recuerdo el orden de las canciones pero tocaron casi todo el Different Class (Pencil Skirt, Common People (donde el gran Jarvis Cocker hizo un pequeño discurso posicionándose a favor de los indignados) I Spy, Disco 2000, Something Changed, Sorted for E’s & Wizz, F.E.E.L.I.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E., Underwear, Bar Italia... También formaron parte del set list temas como Babies, Pink Glove, SunriseThis is Hardcore... Me quedé prácticamente sin voz. Palabra. Y el colofón final fue cuando, en el bis, terminaron con el gran himno Razzmatazz. No hay mejor manera de despedirse. No la hay.

No podía esperar nada más ni mejor.

GRACIAS PULP!
GRACIAS JARVIS!



(Todo eso pasó el 27/05/11 en el Primavera Sound. Aquí hay un pequeño vídeo-resumen)


Y al día siguiente el Barça se proclamó Campeón de la Champions delante del Manchester United, oferciendo el mejor partido jamás visto en la historia del futbol. Para mi, uno de los mejores fines de semana vividos hasta la fecha.



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada