12/2/13

Sombra aquí y sombra allá... xerrades gratis!La setmana passada vaig quedar amb un grup d'amigues molt especials d'EGB. Una d'elles, la Gemma, ens va fer una classe magistral sobre la cura de la pell i sobre com maquillar-nos (ha rebut formació en uns cursets que impartia una marca concreta de cosmètics, però jo no faré propaganda de la marca (que ja veureu els productes a les fotos) si no de la Gemma i de les seves xerrades: organitzada i molt clara i concisa a l'hora de fer les explicacions. I ara, vol fer un curs per aprendre a maquillar núvies! Ai ai ai, a mi ja se'm va encendre la llumeta i ja vaig pensar en fer un equip per poder treballar juntes!). Realment, vaig aprendre moltes coses i, sobretot, vaig saber que n'he estat fent moltes de malament durant anys. Ole Situs!

Xerra que xerraràs, la Gemma va anar "parant la taula" amb els mirallets i els productes que faríem servir.

Vam començar fent-nos una neteja de cara amb un producte 3x1 que neteja, exfolia i tonifica. Ja només amb això teníem la cara com el cul d'un bebè: súper suau!
Després ens van aplicar un sèrum que durant el dia és perfecte perquè porta incorporats factors de protecció solar 30, i n'hi ha un altre que s'hauria d'aplicar a la nit i que actúa contra els efectes de l'envelliment. Finalment ens vam aplicar una crema hidratant apte per la nostra pell: o seca, o mixta o greixosa.

Quan ja teníem la cara ben neta, hidratada i suau, vam passar a la cura de les mans: vam aplicar-nos una crema de tractament emol·lient per donar suavitat; després vam untar-nos-les amb un exfoliant que al cap d'uns minuts, el vam treure només amb aigua. Finalment, ens vam posar una crema hidratant. Tots els productes per les mans feien una olor a préssec deliciosa (espero que us agradi el préssec, perquè si no, anem llestos!)

La gran sorpresa per a mi va ser la cura dels llavis (!!). Jo no en tenia ni idea que existien productes per tenir-los impecables! Primer vam untar-los amb un exfoliant (era brutal notar les "boletes" com rascaven), i un cop retirat aquest producte ens vam posar una crema hidratant.

I després de tota la cura de la pell, vam passar al tema del maquillatge. Rentat de cara, aplicació d'una base de maquillatge que unifica el to de la pell, ombres d'ulls (vam aplicar-nos-en tres, una a cada part de la parpella, aplicant la tècnica de la V invertida: que no veieu lo complicat que va ser per la majoria de nosaltres 4, bastant inútil i ignorants amb aquests temes... hahaha), rímel, i pintallavis.

Jo us recomano molt aquesta experiència. Si voleu rebre una classe de la Gemma, us heu de reunir com a màxim 4 persones (poden ser també dues o una sola) i quedar amb ella. Es desplaça on sigui. La classe és totalment gratuïta i podreu comprar els productes que hagueu estat provant durant la xerrada. És com un tuppersex però amb productes per la pell i productes de maquillatge. I sobretot i el més important per a mi, és que passareu una molt bona estona. Garantia!!Per qualsevol cosa, escriviu a la meva amiga Gemma :): gemma.soca@gmail.com


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
La semana pasada quedé con un grupo de amigas muy especiales efe EGB. Una de ellas, Gemma, nos hizo una clase magistral sobre la cura de la piel y sobre cómo maquillarnos (ha recibido formación en unos cursillos que impartía una marca concreta de cosméticos, pero yo no hará propaganda (que ya viereis los productos en las fotos) si no de Gemma y de sus charlas: organizada y muy clara y concisa a la hora de hacer las explicaciones. Y ahora quiere hacer un curso parea aprender a maquillar novias! Ai ai ai, a mi ya se me encendió la bombilla y pensé en hacer un equipo para poder trabajar juntas!) Realmente, aprendí muchas cosas y, sobretodo, supe que he estado haciendo muchas cosas mal durante años. Ole Situs!

Habla que hablarás, Gemma fue poniendo la mesa con los espejitos y los productos que usaríamos.

Empezamos haciéndonos una limpieza de cara con un producto 3x1 que limpia, exfolia y tonifica. Ya sólo con eso teníamos la cara de culto de bebé: super suave!
Después nos aplicamos un sérum que durante el día es perfecto porque lleva incorporados factores de protección solar 30, i hay otro que se tendría quer aplicar por la noche que actúa contra los efectos del envejecimiento. Finalmente, nos aplicamos una crema hidratante apta para nuestra piel: o seca, o mixta o grasienta.

Cuando ya teníamos la cara bien limpia, hidratada y suave, pasamos a la cura de manos: nos las untamos con una crema de tratamiento emoliente para darles suavidad; luego nos aplicamos un exfoliante que al cabo de unos minutos lo quitamos lavándonos las manos sólo con agua. Finalmente, nos pusimos una crema hidratante. Todos los productos para las manos hacían un olor a melocotón deliciosa (espero que os guste esta fruta, porque si no, estamos apañadas!)

La gran sorpresa parta mi fue la cura de labios (!!). Yo no tenía ni idea que existían productos para tenerlos impecables! Primero nos aplicamos un exfolian (era brutal notar "las bolitas" cómo rascaban) y una vez retirado este producto, nos pusimos una crema hidratante.

Y después de todo este cuidado para la piel pasamos al tema del maquillaje. Lavado de cara, aplicación de una base de maquillaje que unifica el tono de la piel, sombras de ojos (nos pusimos 3, una a cada parte del párpado, usando la técnica de la V invertida: que no veáis lo complicado que fue para la mayoría de nosotras 4, bastante inútiles e ignorantes con estos temas... jajaja), rímel y pintalabios.

Yo os recomiendo mucho este experiencia. Si queréis recibir una clase de Gemma, tenéis que reunidos, como máximo 4 personas (pueden ser dos o una sola), y quedar con ella. Se desplaza dónde sea. La clase es totalmente gratuita y podréis comprar los productos que hayáis estado probando durante la charla. Es como un tuppersex pero con productos para la piel y productos de maquillaje. Y, sobretodo y lo más importante para mi, es que pasaréis un muy buen rato. Garantía!!!

Para cualquier cosa, escribid a mi amiga Gemma :) : gemma.soca@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada