15/2/13

Que "cuquis" les coses de Cooqui!

Txa txaaaaan! M'acaba d'arribar la comanda que vaig fer a Cooqui! La veritat és que no pensava que m'arribés tan d'hora, quina eficàcia! Així dóna gust. Vaig descobrir aquesta web per casualitat: Cooqui va començar a seguir-me al Twitter i, com sempre faig quan algú m'agrega, xafardejo una mica les coses que té i que fa. I quina va ser la meva sorpresa? Tenen una botiga online amb productes (tampoc massa, el just per poder decidir-te bé, i això és d'agraïr) de bijuteria, bàsicament, i tot molt molt bé de preu. Em va faltar temps per ensenyar les coses de Cooqui a les meves amigues, elles també es van encapritxar de coses i vam fer una comanda conjunta. I com que vam superar els 25€, els costos d'enviament ens van sortir gratis!
Aquestes tres cosetes que us ensenyo són les que jo vaig comprar. Tenia claríssim que m'encantava el bracalet i el collaret, però això de les ungles... ai mare! No sé si m'encanten o m'horroritzen! Està al límit de les fronteres. Quan me les posi (és que són enganxines!) em faré una foto i us ho ensenyo!

Les meves amigues es van quedar això (és que no els hi he fet fotos perquè són les seves coses i algunes estan embolicades i jo no sóc ningú per obrir els seus regalets!): collaret triangle , anillo orejas zorro, anillo doble rígido.

Jo us recomano que hi doneu un cop d'ull: Ah, i no estic rebent cap comissió per fer aquesta entrada, no. Simplement crec que les coses boniques s'han d'ensenyar. I les coses que em fan contenta, m'agrada compartir-les.

---------------------------------------------------------

Cha chááááán! Me acaba de llegarel pedido que hice a Cooqui! La verdad es que no pensaba que me llegaría tan temprano, qué eficacia! Así da gusto. Descubrí esta web por casualidad: Cooqui empezó a seguirme en Twitter y, como siempre hago cuando alguien me agrega, chafardeo un poco las cosas que tiene y que hace. Y cuál fue mi sorpresa? Tienen una tienda online con productos (tampoco demasiados, lo justo para decidirte bien, y eso es de agradecer) de bisutería, básicamente, y todo muy bien de precio. Me faltó tiempo paraenseñar las cosas de Cooqui a mis amigas, ellas también se encapricharon e hicimos un pedido conjunto. Y como superamos los 25€, los gastos de envío nos salieron gratis!
Estas tres cositas que os enseño son las que yo compré para mi. Tenía clarísimo que me encantaba el bracalete y el collar, pero eso de las uñas.. ai madre! No sé si me encantan o si me horrorizan! Está al límite de las fronteras. Cuando me las ponga (es que son pegatinas!) me haré una foto y os lo enseño! Mis amigas se quedaron esto (es que no he sacado fotos porque son sus cosas y algunas están envueltas y yo no soy nadie para abrir sus regalitos!): collar triángulo, anillo orejas zorro, anillo doble rígido. 


Así que si queréis, echad un ojo a la web: Ah, y no estoy recibiendo ninguna comisión para hacer esta entrada, no. Simplemente creo que las cosas bonitas hay que enseñarlas. Y las cosas que me hacen contenta me gusta compartirlas.


.

2 comentaris:

  1. Súper maques, totes les coses de Cooqui... perquè m'ho has hagut d'ensenyar..... ??? :)
    ptns

    ResponElimina