2/4/12

El Raval amb la Rollei... fa 10 anys!












































Fa un parell de mesos vaig veure que dins la meva Rolleiflex hi havia un carret. Vaig anar a revelar el negatiu i la meva sorpresa va ser que les fotos eren de feia uns 10 anys. 10 anys!!! Mare meva, no sabia si enfadar-me amb mi mateixa per no haver fet servir la càmera durant una dècada sencera o saltar d'alegria en veure aquells regals en paper. La veritat és que em vaig quedar amb la segona opció. Aquestes són dues de les fotos que hi havia en aquell carret. Dues fotos del Raval de Barcelona.
---------------------------------------------------
Hace un par de meses vi que dentro de mi Rolleiflex había un carrete. Fui a revelar el negativo y mi sorpresa fue que las fotos eran de hacía unos 10 años. 10 años!!! Madre mía, no sabía si enfadarme conmigo misma por no haber usado la cámara durante una década entera o saltar de alegría en ver aquellos regalos en papel. La verdad es que me quedé con la segunda opción. Éstas son dos de las fotos que había en aquel carrete. Dos fotos del Raval de Barcelona.

.

2 comentaris:

  1. Uy a mi me ha pasado lo mismo hace poco, pero no con tanto tiempo de diferencia! Un carrete con fotos del verano pasado que me había olvidado totalmente y luego una cámara que se terminó la pila con un carrete dentro, se me olvido y aun tengo que revelar el carrete que había dentro! Esas sorpresas molan!

    ResponElimina
  2. Aqueestes sorpreses són extraordinàries!!
    En aquest carret hi havia alguna foto de quan portava rastes!!! jajajajajajaja

    ResponElimina