3/4/12

LOMO SIN CARNE al Costa Brava


D'aqui una estoneta pujo cap al Costa Brava a treure les fotos de la meva exposició LOMO SIN CARNE que vaig inaugurar el passat 8 de Març. Les 10 imatges penjades són analògiques i fetes amb la meva lomo, d'aqui un dels motius del títol de la mostra. Les fotografies continuaran en venda. De cada imatge hi ha una edició limitada de 50 exemplars numerats i firmats. Cada una costa 18€.
Gràcies a tots els que vau venir a la inauguració, els que heu anat passant i a tots aquells que hi han volgut anar i no han pogut. Gràcies!!

-----------------------------------------------------------------------


En un ratito subo al Costa Brava para sacar las fotos de mi exposición LOMO SIN CARNE que inauguré el pasado 8 de Marzo. Las 10 imágenes son analógicas y hechas con mi lomo, de ahí uno de los motivos del título de la muestra. Las fotografías continuarán a la venta. De cada imagen hay una edición limitada de 50 ejemplares numerados y formados. Cada una cuesta 18€.
Gracias a todos los que vinistéis a la inauguración, a los que habéis ido pasando y a todos aquellos que han querido ir y no han podido. Gracias!!

.

2 comentaris: