4/12/10

Utrecht, nov '10
Utrecht és una ciutat preciosa, plena de bicis i de catifes "amarronades" de fulles. És gris perque quasi no surt el sol, però està plena de colors. Jo crec que aprofiten qualsevol cosa per colorejar-la. Botigues entranyables farcides de "xuminades". Mercats de flors i teles i més colors. Botigues vintage i de segona mà. Coffeeshops. De tant en tant, passeges i respires marihuana. Canals com l'Oudegracht amb cartel·les arran d'aigua. Gent jove, gent gran i nens. Tranquilitat. Horaris culinàris estranys. Formatge i cervesa.

Utrecht m'agrada, si si. Llàstima que quasi no hagi vist el sol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utrecht es una ciudad preciosa, llena de bicis y de alfombras "marronáceas" de hojas. Es gris porque casi no sale el sol, pero está llena de colores. Yo creo que aprovechan cualquier cosa para colorearla. Tiendas entrañables rellenas de "chuminadas". Mercados de flores y telas y más colores. Tiendas vintage y de segunda mano. Coffeeshops. De vez en cuando, paseas y respiras marihuana. Canales como el Oudegracht con repisas tocando el agua. Gente joven, gente mayor y niños. Tranquilidad. Horarios culinarios estraños. Queso y cerveza.

Utrecht me gusta, sí sí. Lástima que casi no he visto el sol.

.

2 comentaris:

  1. bonitas fotos arès!
    muy bonitas

    ResponElimina
  2. gracias, pablito!!
    más bonito es todo aquello :)

    ResponElimina