16/3/14

Arròs Covat i a posar-me "cachas"


Mai vaig poder arribar a veure la sèrie Arròs Covat. Mai. Recordo que esperava amb candeletes la seva estrena. I també recordo que se'm van caure els collons a terra quan, veient el primer capítol, vaig sentir per primera vegada les veus que havien escollit pels personatges. No podia ser. NO PODIA SER. Fent un sobre-esfoç, enganyant-me a mi mateixa, vaig intentar mirar un tros del segon capítol. Però, clar, la cosa es va quedar en un intent. Les veus dels personatges em tornaven a matar. Fins i tot vaig pensar que ho havien fet expresssament, que havien escollit aquelles veus odioses i insuportables per alguna finalitat. Però jo no sabia quina, res justificava aquells fonemes.
Però com ja he dit alguna vegada, sóc bastant incondicional amb el Juanjo Sáez, així que sí o sí, havia de tenir el llibre Arròs Covat. I quin "totxo" de llibre! Em posaré "cachas" i tot! Quines ganes d'acabar el que m'estic llegint i començar aquest!
------------------------------------------
Nunca pude llegar a ver la serie Arròs Covat. Nunca. Recuerdo que esperaba ansiosa su estreno. Y también recuerdo que se me cayeron los cojones al suelo cuando, viendo el primer capítulo, oí por primera vez las voces que escogieron para los personajes. No podía ser. NO PODÍA SER. Haciendo un sobre-esfuerzo, engañándome a mi misma, intenté mirar un trozo del segundo capítulo. Pero claro, la cosa se quedó en un intento. Las voces de los personajes me volvían a matar. Hasta pensé que lo habían hecho expresamente, que habían escogido aquellas voces odiosas e insoportables para alguna finalidad. Pero yo no sabía cuál, nada justificaba aquellos fonemas.
Pero como ya he dicho alguna vez, yo soy bastante incondidcional de Juanjo Sáez, así que sí o sí, tenía que tener el libro de Arròs Covat. ¡Y qué tocho de libro! ¡Me pondré cachas y todo! ¡¡Qué ganas de ternimar el que me estoy leyendo y empezar éste!!


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada