29/10/13

Madrid en analògic


Fa un mes vam anar a Madrid. Tenia la càmera analògica abandonadíssima, pobra pobríssima :(, així que vaig decidir desenfundar-la i donar-li marxeta. Quin gustàs tornar a sentir el soroll cada vegada que disparava, quina meravella haver de passar el carret quan feia una foto... quin gust tot plegat. Si fos rica, no pararia de fer-la servir, ains!! Aquestes són algunes fotos que vaig fer. Estan per ordre cronològic, sense solta ni volta. Ai Madrid Madrid, com m'encantes!! (però amb bitllet de tornada)

------------------------------------------------------------

Hace un mes fuimos a Madrid. Tenía la cámara analógica abandonadísima, pobre pobrísima :(, así que dedicí desenfundarla y darle marchita. Qué gustazo volver a oir en ruido cada vez que disparava, qué maravilla tener que pasar el carrete cuando hacía una foto... Qué gusto todo. Si fuera rica, no pararía de usarle, ains!! Estas son algunas de las fotos que hice. Están por orden cronológico, sin ton ni son. ¡¡Ay Madrid Madrid, como me encantas!! (pero con billete de vuelta)


.

3 comentaris:

  1. Òstres!! Per casualitat saps on era la botiga aquesta dels sucres?? M'ha flipat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. C/ Ayala, 21 per Serrano. Ui nena, ara et passo el web, em vaig enarmorar de la botiga tant. Li vaig dir al venedor que tan de bo fos rica per poder comprar de tot! Jo vaig comprar una melmelada de maduixa i campari, i una altra de pera, llimona i vainilla. Tot era preciós (i mira que hi ha molta carn...!!)
      www.petramora.com

      Elimina
  2. Jo dimarts vaig fer melmelada de pera, llimona i vainilla... Just saying... ;)
    MERCI, guapa!! A veure si em dóna temps d'anar-hi! ^_^

    ResponElimina