2/7/12

Agente Morillas is the wayAvui vaig d'estrena total de l'Agente Morillas! Va fer unes súper rebaixes del seu merchandising i li vaig comprar aquesta samarreta i la bossa amb les bessones de El Resplandor. Oi que és estupendo?
Per cert, el meu pare és molt fan dels seus dibuixos; ell ja tenia una samarreta, però aprofitant els descomptes que feia la Mamen se'n va quedar una altra, entre altres coses. Un dia ens farem una foto junts ;)

Mamen, guapa, a tope amb la teva nova aventura!! :****

---------------------------------------------------------------------------

Hoy voy de estreno total de la Agente Morillas! Hizo unas super rebajas de su merchandising y le compré esta camiseta y la bolsa con las gemelas de El Resplandor. ¿Verdad que es estupendo?
Por cierto, mi padre es muy fan de sus dibujos; él ya tenía una camiseta, pero aprovechando los descuentos que hacía Mamen, se quedó otra, entre más cosas. Un día nos haremos una foto juntos ;)Mamen, guapa, a tope con tu nueva aventura!! :****


.

1 comentari:

  1. Jo li vaig comprar el mateix bolsu i la camiseta negre tb de la bessones i dos packs de postals!! Ja estic desitjant que m'arribi tot i estrenar-ho tb ;)

    ResponElimina