3/10/11

BOSTON en Lomo. Les floretesL'11 de setembre passat posava rumb a Boston. La meva primera vegada als USA, la meva primera vegada que creuava l'oceà. Només us diré que m'hi hauria quedat a viure. Una ciutat amb un ritme i un tempo absolutament tranquils. Sabeu que en tots els dies que hi vaig estar, no vaig sentir cap clàxon? Bé, diria que només dos. Impressionant. Impressionant per a mi que visc i sóc de Barcelona. La ciutat està plena de gent jove, un dels motius és que hi ha moltes Universitats. És una ciutat no massa gran, i amb moltes zones verdes, potser no tant per l'abundància de parcs, si no perque hi ha molts arbres, sobretot al centre. Aqui us deixo una petita mostra de les floretes que em vaig anar trobant.
Les dues primeres són a Cambridge
La tercera la vaig fer des de dins del Brown Sugar, un restaurant tailandès fabulós (nyami nyami!)
La quarta és a un mercat que em vaig trobar un dia, al centre de Boston, mentre passejava sola.
L'última és a un parc.


El meu descobriment musical a Boston va ser Silversun Pickups. I ara estic escoltant la cançó amb la qual els vaig conèixer i m'està entrant una cosa a la panxa i al pit... aiiii! La cancó es diu Lazy Eye i la podeu escoltar i veure el vídeo aqui .

--------------------------------------------------------------------------------------------


El 11 de septiembre pasado ponía rumbo a Boston. Mi primera vez en los USA, mi primera vez que cruzaba el océano. sólo os diré que me hubiera quedado a vivir. Una ciudad con un ritmo y un tempo absolutamente tranquilos. ¿Sabéis que en todos los días que estuve no escuché ningún cláxon? Bueno, diría que sólo dos. Impresionante. Impresionante para mi que vivo y soy de Barcelona. La ciudad está llena de gente joven, uno de los motivos es porque hay muchas Universidades. Es una ciudad no demasiado grande y con muchas zonas verdes, quizá no tanto por la abundancia de parques, si no porque hay muchos árboles, sobretodo en el centro. Aquí os dejo una pqeueña muestra de las flores que me fui encontrando. 
Las dos primeras son en Cambridge.
La tercera la hice desde dentro del Brown Sugar, un restaurante tailandés fabuloso (ñami ñami!)
La cuarta es en un mercado que me encontré un día, en el centro de Boston, mientras paseaba sola.
La última es en un parque.Mi descubriemiento musical fue Silversun Pickups. Y ahora estoy escuchando la canción con la cual los conocí y me está entrando una cosa en la barriga y el en pecho.... aiiiii!

La canción se llama Lazy Eye y la podéis escuchar y ver el vídeo aquí .


.

1 comentari:

  1. Ets lo puto crack, aretxu!! la primera em sembla espectacular!!

    ResponElimina