24/4/13

La dedicatòria de l'Atram!




Avui he anat a veure l'Atram perquè em firmés amb una dedicatòria en un dels meus dos llibres de Sant Jordi, Jo mataré monstres per tu, escrit pel Santi Balmes i il·lustrat per ella. L'he deixat que escrivís i fins que no he arribat a casa no he obert el llibre per veure què havia fet... Oi oi oi oi, per favor! No puc estar més contenta!
Gràcies, guapíssima!!!
Firmat: Sèra

---------------------------------------------------

Hoy he ido a ver a Atram para que me firmara con na dedicatoria uno de mis dos libros de Sant Jordi, Jo mataré monstres per tu, escrito por Santi Balmes e ilustrado por ella. He dejao que escribiera y, hasta que no he llegado a casa, no he abierto el libro para ver qué había hecho... Oi oi oi oi, por favor! No puedo estar más contenta!
Gràcies, guapíssima!!!
Firmado: Sèra .

23/4/13

Sant Jordi 2013


El meus llibres i la meva rosa d'aquest Sant Jordi (i també he rebut un drac des de l'altra banda de l'oceà :_) )


 .

22/4/13

Cursilada a la vista




Aquest abric me'l va donar la Mamen, una amiga meva. Fa mesos que va embarcar-se en una aventura, va agafar les maletes i va plantar-se a París per buscar-se la vida. Semblarà una xorrada, però el fet de portar aquest abric "seu" (ara "meu") fa que la senti més aprop. I res, guapa, que avui me l'he posat i mira... et volia fer saber tot això! :*****

---------------------------------------------------

Este abrigo me lo dió Mamen, una amiga mía. Hace meses se embarcó en una aventura, cogió las maletas y se plantó en París en busca de una nueva vida. PArecerá una chorrada, pero el hecho de llevar este abrigo "suyo" (ahora "mío") hace que la sienta más cerca. Y nada, guapa, que hoy me lo he puesto y mira... quería hacerte saber todo eso! :***** 


 .

Dia de la Terra











Avui, gràcies al doodle de Google, m'he assabentat que és el Dia de la Terra. I com a amant d'ella i de la naturalesa, li vull dedicar aquestes fotos. Cuidem-la una mica (molt), per favor.

-----------------------------------------------------------

Hoy, gracias al doodle de Google he sabido que es el Día de la Tierra. Y como amante de ella y de la naturaleza, le quiero dedicar estas fotos. Cuidémosla un poco (mucho), por favor.


.

18/4/13

La planteta de purpurina







El dissabte passat va ser el meu aniversari i el V i la M em van regalar aquesta planteta tan preciosa. Sembla de purpurina!!! Gràcies, guapos!!

---------------------------------------------

El sábado pasado fue mi cumpleaños y V y M me regalaron esta plantita tan preciosa. PArece de purpurina!!! Gràcies, guapos!!


.

16/4/13

Flúor!




Avui, la Maite, m'ha regalat aquestes pulseres "per la cara". Aiiiiii, visca ella i visca el flúor!!

------------------------------------

Hoy, Maite me ha regalado estas pulseras "por la cara". Aiiiiii, viva ella y viva el flúor!


.

12/4/13

Bateig del Quim

Tot i que és un bateig, he penjat aquestes fotos aquí perquè en part, també va ser com una boda ;)
-------------------------------------------
Aunque es un bautizo, he colgado las fotos aquí porque, en parte, también fue como una boda ;)












































10/4/13

Plantetes i fruitetes, confio en vosaltres!


Ahir vaig anar a comprar totes aquestes coses perquè diria que estic començant a agafar un "trancazo" de cavall. Confio en vosaltres plantetes i fruitetes... que no vull pendre pastilletes...!

---------------------------------------

Ayer fui a comprar todas esras cosas porque diría que estoy pillando un "trancazo" de caballo. Confío en vosotras plantitas y frutitas... que no quiero tomar pastillitas...!


.

Jersei



Guille, mira què porto posat avui! ;)
Aquest jersei me'l va regalar el meu germà deu fer un any i mig... i encara no l'havia estrenat!!  (D'acord, sí, estic quedant cibernèticament en evidència davant d'ell...). Me'l va comprar a Corea (uoooo!) És d'aquelles peces de roba fotudes de posar: impossible portar-les quan fa fred o quan fa calor. Has de trobar un punt mig. I crec que avui era el dia, ta txaaaan!

----------------------------------------

Este jersei me lo regaló mi hermano hace un año y medio... y aún no lo había estrenado!! (Vale sí, estoy quedando cibernéticamente en evidencia delante de él) Me lo compró en Corea (uoooo!). Es de esas piezas de ropa "chungas" de poner: imposible llevarlas cuando hace frío o cuando hace calor. Hay que encontrar un punto medio y creo que hoy era el día, ta cháááán!


.